Velkommen til oss

Babykos.no er en hjemmeside som er der for å hjelpe deg som er blitt nybakt foreldre, eller dere som venter barn. Her finner du nyttige tips som angår alt som kan relateres til småbarn, babyer og de spørsmål som man stiller seg rundt det å bli foreldre.

Det å bli foreldre er gjerne noe av det største som kan hende noen i løpet av livet, og det er en meget emosjonell sterk hendelse som kan sette følelsene i spinn hos de fleste. Det er ønskelig at du som går og venter skal være klar over dette, og over din egen situasjon, slik at du også har muligheten til å ta et steg tilbake, og forholde deg rasjonelt til det som du har foran deg.

Hva inneholder sidene?

Siden er delt opp forskjellige tematiske seksjoner som hver for seg diskuterer forskjellige gitte tema. Det er viktig at alt skal gå så bra som mulig for deg, og derfor er det samlet de beste råd og tips for å oppnå dette. Her finner du tema som mat og ernæring, hvordan man tar hensyn til hygienen, og til hvilket utstyr man trenger, og hva som er nødvendig i forhold til hva som er unødig fjas, som blir hypet for å selge unødige ting til nervøse og forventningsfulle foreldre som kun ønsker alt det beste for sitt barn.

Lykke til

Det ønskes dere alt det beste, og lykke til med å føre et nytt menneskeliv i den riktige retningen. Dere kommer til å ha stor glede, en del bekymringer, og mange nye opplevelser foran dere.