Mega Babies

banner_2270Mega Babies er et gøyalt nytt videospill som egentlig passer for alle, men om man er i ferd med å vente på den nye babyen sin, og man er litt stressa og trenger en pause, kan det være en enda kulere avveksling. Her kan man drømme seg bort og la fantasien flyte mens fargerike illustrasjoner spinner over skjermen. Alle de forskjellige symbolene er laget for å minne om den lille som man har i vente. Tåteflasker, små babyklær og forskjellige former for leketøy, som rangler og byggeklosser setter tonen. Scatter-symbolet er en rosa yndig liten trikot, mens Lucky Seven er omgitt av smokker.

Hvor finner man denne kule spilleautomaten?

Man finner veldig mange gode videospill hos nettcasino247.com, som har et godt utvalg for spenning og underholdning av enhver smak. Det er gratis å prøve Mega Babies, noe som er lurt om man ikke er kjent med spillet. Man burde egentlig alltid spille gratis først, for å sjekke at man vet hvordan ting funker, før man satser de store summene.

Hva kan man forvente seg av Mega Babies

Foruten en innbydende og morsom grafikk kan spillet by på en del kule funksjoner. Noe av det som lokker folk til spillet er den store jackpotten som man får om man får fem rosa barnevogner på en av gevinstlinjene. Lyden er meget realistisk, så man tenker seg ofte at man spiller på en ekte gammeldags enarmet banditt. Spillet har også flere forskjellige bonusspill som utløses etterhvert som man spiller, og man kan rykke opp til forskjellige nivåer.

Man kan spille spillet både på en vanlig datamaskin, så vel som på forskjellige smartphones. Det finnes egne apps for å spille spillet på Android telefoner og nettbrett, og man kan spille spillet i browseren om man har en data med en nettleser. Da funker det uansett hvilket operativsystem man har.